Het merk Griffon is onderdeel van Bolton Adhesives. Bolton Adhesives vertegenwoordigt de lijmdivisie van de Bolton Group en voert vier prominente merken: Bison, UHU, Griffon en Air Max.

Voor het lijmen of kitten van papier en karton, leer, stof en hout of het verbinden van metaal en plastic; de producten van Bolton Adhesives bieden de beste oplossing. Thuis, op kantoor, op school, bij het klussen of tijdens professionele werkzaamheden. Het bedrijf richt zich zowel op het supermarkt- en kantoorboekhandelkanaal, als op de doe-het-zelf markt en de professionele markt. Bij Bolton Adhesives werken circa 700 medewerkers.

Kiezen voor Griffon is kiezen voor kwaliteit.
Om constant de uitstekende kwaliteit te kunnen garanderen, werkt Griffon met een kwaliteitsborgingsysteem.

Hierbij verloopt het hele proces van inkomende grondstoffen, productie tot eindproduct en levering volgens voorgeschreven en gecontroleerde procedures. Uiteraard is dit systeem gecertificeerd naar ISO 9001. Op deze manier kan de gebruiker zeker zijn van een gegarandeerde kwaliteit.
Productkwaliteit toegespitst op specifieke toepassingen wordt gegarandeerd door keurmerken zoals BELGAQUA, British Standard, DVGW, WRAS en CSTB. Daarnaast zijn veel producten voorzien van een CE-markering en voldoen ze aan EN-normeringen. Zowel de product- als de proceskwaliteit wordt voortdurend geïnspecteerd door gerenommeerde, onafhankelijke keuringsinstanties in binnen- en buitenland.

Naast kwaliteit is ook innovatie een van de kernwaarden van Griffon.

Griffon houdt zich continue bezig met het zoeken naar nieuwe, betere oplossingen. Bestaande producten worden voortdurend verbeterd zodat ze niet alleen beter werken, maar ook vriendelijker zijn voor de gebruiker en het milieu.

Door middel van uitgebreide research en nauw contact met installateurs en leidingfabrikanten introduceert Griffon keer op keer innovatieve oplossingen voor knellende problemen.