Toont 1-24 van de 256 resultaten

Toont 1-24 van de 256 resultaten

Als je meer dan 100 jaar badkamers ontwerpt, dan weet je hoe die er moet uitzien in zijn geheel - gaande van het ontwerp van de perfecte kraan tot het optimaal benutten van de ganse ruimte.Ideal Standard werkt dan ook met de beste materialen en gebruikt hun vakmanschap bij het produceren van eigen producten om steeds te blijven voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Ideal Standard streeft er telkens naar om inspirerende ideeën te kunnen bieden en handige tools om van een visie een ware badkamer te maken, ongeacht de gewenste look of het voorziene budget.

Bij Ideal Standard zijn ze vernieuwers: ze onderscheiden zich door innovatie zoals onder meer de cartouche met keramische schijf zodat lekkende kranen tot het verleden behoren. De click technologie bespaart water en energie. Hun unieke IdealBlue technologie voor kranen helpen gezinnen om nog meer te water en energie te besparen. Knappe designs brengen technologie tot leven. Verder beroepen ze zich op vermaarde designers uit gans Europa om vorm te geven aan de toekomst.

Registreer snel op www.togetherworldtour.com waar je op elk moment de events van Ideal Standard kan (her)bekijken.

Ideal Standard Promo

Deze actie loopt tot 31/12/2023