Toont 1-24 van de 89 resultaten

Toont 1-24 van de 89 resultaten

SCHELL producten – eerste keus op het gebied van armaturentechnologie.

Wanneer het om kranen gaat, dan horen de producten van SCHELL al 80 jaar tot de top. Of het nu om kranen voor wastafels, douches, WC's of urinoirs gaat. Of om hoekregelkranen. Of om aansluitkranen voor verwarming, gas en huishoudelijke toestellen zoals een wasmachine – SCHELL hoort overal thuis waar robuuste, hygiënische en duurzame oplossingen worden verlangd. En dat vooral in openbare en halfopenbare sanitaire ruimtes en in industriële omgevingen, waar kranen vaak zwaar op de proef worden gesteld. 

Schell biedt complete systemen aan, en daarom is het voor hen niet meer dan vanzelfsprekend dat zij voor alle toepassingen ook montagemodules aanbieden.
Overal waar we veilig willen kunnen omgaan met water: in de badkamer, keuken, kelder, garage of tuin, zijn de aansluitkranen van SCHELL voor toestellen niet meer weg te denken.

Hoekregelkranen
SCHELL staat bekend als de uitvinder van de hoekregelkranen. Sinds generaties vertrouwen installateurs op de vakkennis van de Europese marktleider inzake hoekregelkraantechniek.

Verwarmingskranen
Afsluitkranen voor toestellen, vul- en aflaatkranen of radiatorkoppelingen – bij SCHELL vindt u ook een reeks verwarmingskranen.