Toont 1-24 van de 157 resultaten

Toont 1-24 van de 157 resultaten

Bij Geesa houden ze van design, van de combinatie van een prachtig ontwerp met een functionele toepassing. Het is hun (en ons) vak om 100% aandacht te geven aan de details van de badkamer en het toilet. Geesa doet dit al sinds 1885.

Marktleider in Nederland in het professionele segment (installateurs en badkamerspeciaalzaken) en toonaangevend in export naar nog eens 65 landen. De passie voor kwaliteit heeft geresulteerd in een leidende, internationale positie in de luxe hotels en de scheepvaart. In meer dan 1100 hotels en cruiseschepen wereldwijd zijn inmiddels de producten van Geesa geïnstalleerd. Belangrijke ketens als Holiday Inn, Intercontinental en Radisson Blu (SAS) hebben Geesa zelfs verkozen tot ‘preferred supplier’. Zo zijn de onder andere de “Oasis of the Seas” en the “Celebrity Solstice”, met elk 4000 cabines aan boord de grootste cruise schepen ter wereld, compleet uitgerust met Geesa accessoires. Geesa is betrokken en verantwoordelijk in de omgeving waarin ze opereren enproberen ze hun voetafdruk op de aarde te minimaliseren.

De producten worden grotendeels gemaakt van zwaar verchroomd messing. Hierdoor is het product jarenlang bestand tegen corrosie. De materiaalkeuze en de nikkel- en chroomlaag van 12 micron maken een garantieperiode van 12 jaar mogelijk. Zonder iets te verliezen van de functionaliteit, is design een belangrijke leidraad in alles wat Geesa doet. Design reikt verder dan functionaliteit, het is hun passie hier leidend in de internationale markt te zijn en te blijven.