Toont 1-24 van de 464 resultaten

Toont 1-24 van de 464 resultaten

Meet the beauty of water. Hansgrohe staat voor modern design en kwaliteitsvolle producten. Premium producten voor douche, badkamer en keuken vind je bij Hansgrohe in overvloed. 

Welke passen bij jou? Leer ons assortiment kennen: mengkranen voor lavabo, douche en bad; douches zoals handdouches en hoofddouches, Showerpipes en douchesystemen; keukenproducten zoals mengkranen, keukenspoeltafels en combinaties van spoeltafel en mengkraan. 

Laat je meeslepen door onze passie voor water! Hansgrohe doet er alles aan om jouw contact met water mooier en sensueler te maken. Om ervoor te zorgen dat aan de lavabo alles perfect bij elkaar past, heeft Hansgrohe meer dan 12.000 combinaties van mengkranen en wastafels getest. Innovatieve technologieën zoals CoolStart en EcoSmart helpen je water- en energiefactuur te verlagen zonder comfortverlies.

'Made by Hansgrohe' betekent ook 'Designed for Life'. Met Duitse ingenieurskunst en oog voor detail ontwikkelt Hansgrohe al bijna 120 jaar innovatieve producten, technologieën en functies - met een lange levensduur, zelfs als ze sterk worden belast. Slimme ideeën maken het verschil!